FAQ

 • Hvordan ranker vi blogge på Madblogstoppen?
  Der lægges vægt på 4 kriterier: 1. Samlet antal opskrifter (15%) 2. Antal opskrifter indekseret i løbet af de sidste syv dage (15%) 3. Samlet antal besøg siden bloggens tilmeldelse (35%) 4. Antal unikke besøg i løbet af de sidste syv dage (35%) Hver blog er rangeret for sig efter hvert enkelt af disse kriterier. For hvert kriterium, får bloggen med de bedste resultater 10 points og bloggen med de værste får 0 points. Derefter regner scoren ud for andre blogs ved hjælp af en simpel, lineær interpolation. Når de fire kriterier er beregnet, vægtes de med procent, som er vist ovenfor for at give det endelige resultat.
 • Hvem ejer de opskrifter?
  For os er det vigtigt at vise, at vi ikke ejer nogen af ​​de opskrifter på myTaste. Vi har derfor valgt at bloggere navne vises flere steder på webstedet, for eksempel i de resultater og på detalje sider. På den detalje side, der vises i forbindelse med de opskrifter, vil den besøgende finde oplysninger på blog, der har publiceret opskriften til at gøre det klart, at opskriften tilhører blogger og ikke myTaste.
 • Hvad tjener bloggere til at deltage?
  Alle besøgende bliver sendt til bloggen fra vores side. For at se den fulde opskrift skal gå til bloggen, der har publiceret den. Brugere kan også gemme opskrifter kogebøger og følger bestemte blogs, betyder at forbindelsen mellem brugeren og blogs vokser sig stærkere. En af de største forskelle mellem os og vores konkurrenter er, at vi vil fremsende trafik til vores bloggere, som mange af vores konkurrenter ikke gør. Vores brugere er også i stand til at spare opskrifter i deres kogebøger og følge specifikke blogs, de kan lide. Det betyder, at forholdet mellem den besøgende og blogger vokser sig stærkere. Det kan genereres i loyale besøgende til bloggen, da det vil blive besøgt igen og igen.
 • Hvis jeg tilmelder min blog myTaste.dk, kan jeg så afmelde den igen når som helst?
  Ja, selvfølgelig! Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail til info@mytaste.dk og sige, at du ikke længere ønsker at være en del af vores netværk.
 • Jeg har lagt mærke til, at mine opskrifter figurer på jeres hjemmeside uden mit samtykke, hvad skal jeg gøre?
  Såfremt du opdager materiale, der tilhører dig, som andre har brugt uden din tilladelse, henviser vi til udgiveren af det websted eller den blog, hvor materialet findes. Ved myTaste har vi kun et link til andre menneskers opskrifter, og vi kan ikke tage juridisk ansvar for materiale, der er offentliggjort på eksterne websteder. For at du kan kontakte de personer, der er ansvarlige for at offentliggøre dit materiale uden tilladelse, tilråder vi, at du klikker på ”Vis opskrift” på myTaste-siden og finder frem til kontaktoplysningerne på det websted, som det fører dig til (dvs. det websted, der har offentliggjort dit materiale).
 • Hvis jeg tilføjer min blog, vil I så bruge mit indhold?
  Ja, til en vis grad er vi nødt til det. For at kunne vise korrekt dine relevante opskrifter i søgeresultaterne, bruger vi dele af titlen på din opskrift, en lille del af selve indholdet og det første billede, du har brugt til at følge med opskriften. Alle disse oplysninger får vi fra din blogs RRS-feed og derefter linker vi direkte til dit indlæg med opskriften. Vi bruger aldrig dit fulde indhold og for at kunne læse hele opskriften, skal vores besøgende altid besøge din blog.
 • Hvad er det for en widget, som I gerne vil have mig til at tilføje på min blog?
  Vores medlemswidget indeholder HTML, som gør det muligt for os at måle trafikken til din blog, hvilket vi derefter bruger til at lave vores top-blog liste. Det er på ingen måde krav og bestemt ikke nødvendigt at tilføje widgetten for at gøre det muligt for os at indeksere dine opskrifter. Det ér dog nødvendigt at have en widget, hvis du gerne vil have din madblog på vores top-blog liste. Widgetten indeholder også et link til myTaste.dk, så dine besøgende kan finde tilbage til dens oprindelse.
 • Hvorfor skal min madblog være en del af myTaste.dk?
  myTaste.dk er endnu en måde for dig at modtage relevant trafik til din blog. Mange af vores brugere går direkte ind på myTaste.dk for at se opskrifter fra diverse madsider og blogs.
 • Hvordan fungerer myTaste.dk?
  myTaste.dk tilføjer opskrifter fra store mad-hjemmesider såvel som opskrifter fra madblogs, der vælger at tilmelde sig vores hjemmeside og føje deres opskrifter til vores indeks, som vi henter fra RRS feeds. Besøgende hos myTaste.dk søger efter den ønskede opskrift og får søgeresultater fra store mad-hjemmesider og madblogs. Efterfølgende klikker de sig videre ind på hjemmesiden eller bloggen for at kunne læse den fulde opskrift. Kort sagt, fungerer myTaste.dk som en søgemaskine specialiseret i opskrifter.
 • Bruker myTaste
  På den reviderede design af myTaste bruger vi "follow links" til blogs, der er på Madbloggtoppen og blogs findes på hjemmesiden.